YaraLiva NITRABOR

 
 
 

YaraLiva NITRABOR подобрява качеството и съхраняемостта на продукцията. Повишава устойчивостта на болести и вредители. ЕО Тор.

 
1490 лв/тон - от склад Рогош
1510 лв/тон - от склад Тополи, Русе, Бяла
Цените са без ДДС.
 

Брошура


Сертификат


Лист за безопасност

 
 
 
 

YaraLiva NITRABOR е гранулиран калциев нитрат с бор за почвено приложение. ЕО Тор. Осигурява бързо действащ азот, със заздравяващият и градивен елемент калций в комбинация с необходимият за растежа на корена и младите тъкани бор. В комбинация тези хранителни елементи са гориво за растежа на земеделските култури. Растенията торени с YaraLiva NITRABOR са по-здрави и по-малко податливи и чувствителни на биотичен и абиотичен стрес. YaraLiva NITRABOR подобрява размера и здравината на плодовете, клубените, кореноплодите и на листните зеленчуци. Крайният резултат е качествена продукция с по-свеж вид, по-добри вкусови качества и външен вид, без петна, болести, гниене и повреди, с чудесен търговски вид, за по-лесна и успешна реализация на пазара.

Съдържание:

Общ азот (N) - 15.5 % Нитратен азот - 14.1 % Амониев азот - 1.3 %
        
Калций (Ca) - 25.9 %
        Бор (B) - 0.3 %


Yara Liva Nitrabor е гранулиран калциев нитрат, с бор, за почвено приложение - машинно и на ръка. Подходящ е за приложение при всички култури, особено при маслодайните, зелевите, зеленчуковите и овощните култури, които са по-чувствителни на недостиг на калций и бор. Размерът на гранулите е такъв, че се разпръскват и разпределят равномерно до разстояние от 24 м. Гранулите са покрити с уникално иновативно покритие. Хранителните вещества се разтварят бързо дори от досег с атмосферната влага, това прави YaraLiva NITRABOR бърз и ефективен източник на азот, калций и бор за земеделските култури. Подходящ е за приложение в късните фази от развитието на културите, защото не предизвиква повреди и пригори. Това го прави много подходящ за приложение при интензивни култури. YaraLiva NITRABOR е много подходящ за приложение на почви с ниско съдържание на бор. Не съдържа хлор.
YaraLiva NITRABOR подобрява качеството и съхраняемостта на продукцията. Повишава устойчивостта на болести и вредители. Подходящ е за борба с върховото гниене, периферната некроза и горчивите петна по плодовете. Засилва интензивността на оцветяването. YaraLiva NITRABOR подобрява развитието на кореновата система и увеличава устойчивостта на почвени нематоди. Калцият е нужен за правилното делене и удължаване на клетките, за изграждането на клетъчните стени, за усвояването и метаболизма на нитратите, за активността на ензимите и за метаболизма на скорбялата. Калцият е нужен за доброто качество, съхраняемост и транспортабилност на плодовете, зеленчуците, клубените, кореноплодите, цветята и друга земеделска продукция.

Норма на торене: от 5 до 40 кг/дка, в зависимост от културата и почвената запасеност. За конкретни норми съобразени с вашите условия се свържете с нашите специалисти.

Съхранение: В сухи и чисти складови помещения, недопускащи пряко слънчево нагряване.

Срок на годност: 3 години след датата на производство.

Партида и дата на производство: според маркировката на опаковката.

Производител: Nera Montoro Italia.

 Прочетете листа за безопасност.

 

K+S KALI GmbH

AGROLOGICAL DYNAMICS PROSERPINA SL

ICL Fertilizers
 
   

YaraLiva | КВС Агро България YaraLiva | КВС Агро България,торове, торене, калиеви торове, почвени торове, кристалон, калиев сулфат, патенткали, водоразтворими торове, растителна защита, препарати, калиев нитрат, магнезиев нитрат, фосфорни торове, npk, хидро, квс агро, кали енд залц, микроелементи, лабин, магнезиеви торове, азотни торове, комбинирани торове, смесени торове, семена, зеленчукови семена, торове за зеленчуци, оранжерия, агро, Syngenta, S&G flowers, семена за цветя, резници, разсад, разсади, синджента, impatiens, cyclamen, petunia, verbena, pelargonium, импатиенс, циклами, петуния, вербена, пеларгониум КВС Агро България